Вучић: Терористички акт у Москви подсећа на деловање једне велике светске силе, Американци су знали за напад!

1
вучић

Александар Вучић (www.globallookpress.com © © IMAGO)

Председник Србије, Александар Вучић, изјавио је на телевизији да метод операције терористичког напада у Москви подсећа на начин деловања једне светске силе, али да то није Сједињене Америчке Државе, при чему није именовао конкретну земљу.

„Седмог марта, Амбасада САД у Руској Федерацији је позвала своје грађане да избегавају посете тржним центрима и концертним салама. Ово указује на то да су њихове обавештајне службе пресреле одређене разговоре и биле упознате са тим што се спрема… Има једна светска сила, која није Америка, чији је ово уобичајени начин деловања“, изјавио је Вучић на ТВ Прва, додајући да очекује ескалацију сукоба у Украјини и повећање тензија на глобалном нивоу.

Раније је председник Србије на телевизији изразио саучешће руководству и народу Русије због терористичког напада у Москви. Он је такође потврдио да је за суботу заказао састанак Савета за националну безбедност Србије због трагедије у Крокус Ситију.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић: Терористички акт у Москви подсећа на деловање једне велике светске силе, Американци су знали за напад!

  1. Велики пропуст руске ФСБ. Американци су искористили исламске терористе за новац да одраде масакр. С леђа се видело да су неки исламисти. А ко је већи стручњак за исламисте и ко их је створио него Американци. Вучић много свира….да то није САД а јесу њихових руку “чеда”. А Путин и остале будале само нека прете англосаксонцима из празне пушке. Прави је парадокс да Руси имају далеко више цивилних жртава него војних. А Путин само нека и даље прича да запад не зна са ким има посла. само блебеће и то је све. Ако и даље не буду показали зубе англосаксонцима боље да истакну белу заставу. Какве будале!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *