Протест у Бору испред полицијске станице: Траже смену одговорних јер се град претворио у легло криминала!

0
возило

У Бору је данас одржан протест испред полицијске станице, где су се окупили грађани изражавајући своје незадовољство ситуацијом у граду. Протест је изазван недавним порастом криминалних дела, укључујући разбојништва и пљачке, који се како кажу окупљени осећају као “на дивљем западу.”

Пре два дана, догодио се инцидент у једној од локалних кафана где је пребијен шеф оперативе полицијске управе у Бору заједно са својим сином и још једним припадником полиције. Овај догађај је само додатно акумулирао незадовољство и подигао људе на улицу.

Учесници протеста су нагласили потребу за оштријим реаговањем полиције на криминалне активности и апеловали су на надлежне да предузму конкретне кораке у циљу заштите грађана и имовине, али и да се смене одговорни који су довели до овакве ситуације у граду.

“Осећамо се напуштено од стране оних који би требало да нас штите”, изјавио је један од присутних на протесту.

Претходних дана у Бору је почињено више криминалних дела, између осталог и пљачка мењачнице, туче, уништавање имовине. А грађани су између осталог изразили сумњу да полиција осим што не ради свој посао, штити одређене починиоце који су углавном од раније познати.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *