Како је Бор постао “Бермудски троугао” језивих злочина и легло криминала!?

0
бор

У последњих неколико дана, град Бор постао је епицентар  узнемирујућих инцидената, од нестанка мале девојчице до серије насилних дела, што је коначно довело до питања: Шта ради борска полиција?

Најтрагичнији међу њима је нестанак двогодишње девојчице Данке Илић, чија је потрага ујединила целу заједницу, али  упркос напорима, мала Данка још увек није пронађена, што је додало граду Бору дало епитет  “бермудског троугла” криминала и злочина.

Тужни низ догађаја настављен је са две саобраћајне несреће које су се десиле у кратком временском размаку. Прва је забележена на магистралном путу Зајечар-Бор, где су у судару учествовала три возила, док је друга несрећа уследила у близини скретања за аеродром, на путу од Бора ка Зајечару преко Николичева.

Синоћ, Бор је био сведок још једног узнемирујућег инцидента, када је мушкарац избоден испред продавнице “Кенгур” у Новом градском центру. Нападач, који је од раније познат по инцидентима, напао је жртву са више убода ножем. Повређени је хитно збринут, док је полиција брзо реаговала и привела осумњиченог.

Да низ негативних догађаја буде већи, у Болничкој улици појавио се манијак који напада пролазнице и врши недоличне радње. Овакви инциденти додатно загорчавају живот грађанима Бора, који се с правом осећају угрожено.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Све ове незгоде уследиле су након што је избила туча у једној од локалних кафана, где је пребијен мајор Саша Крстић, шеф одсека за сузбијање криминала Полицијске управе Бор. Овај инцидент је посебно узнемирио грађане, јер указује на директну угроженост оних који су задужени за њихову безбедност.

Очигледно је да се град Бор суочава са серијом озбиљних изазова који захтевају хитну и координисану акцију свих надлежних органа. Потребно је предузети све мере да се обнови мир и осигура безбедност свих грађана, како би се спречило да се овакви догађаји понове у будућности.

Прочитајте још:  Пуцњава у Младеновцу, седам особа рањено

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *