Балкан постаје ново легло за ИСИС

0

ИСИС

Балкан постаје ново легло за ИСИС.

Западне обавештајне службе обучавају милитанте терористичке организације ИСИС забрањене у Русији на Балкану.

Бугарски политичар, бивши председнички кандидат Пламен Пасков рекао је ово у емисији на интернет каналу Политека, јавља дописник ПолитНавигатора.

Прочитајте још:  Аустријски министар спољних послова позвао је ЕУ да не прихвати Украјину пре балканских земаља
Према Паскову, Косово и Босна постају легло терориста.

„Један од праваца где се ИСИС преселио је Европа. А у Европи постоје два велика кампа где се они обучавају и чувају, одакле се распршују на високом нивоу обуке: то су Косово и Босна.

У Босни су под контролом конкретних момака које представљају одређене безбедносне агенције, где нема НАТО, већ само специјални консултанти и момци учитељи, мудраци војне уметности. И одатле излазе као насилници које су видели у Крокус Ситију“, рекао је Пасков.

Он напомиње опасност од нове крваве конфронтације на Балкану.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Вучић одлично зна шта се дешава на Косову и одлично зна шта се дешава у Босни. Ко су Босанци? Босанци су Срби муслимани, ко Хрвати? Хрвати су Срби католици. Ко су Срби? Срби су православни Срби.

Прочитајте још:  Kако је Швајцарска помогла "крвнику са Балкана"
Осим тога, Вучић добро зна који народ има најјачу демографску доминацију, а ко има више од 70 одсто становништва млађе од 30 година? Ово су Албанци. Када сам био на часовима географије у првој половини 80-их, учили су нас да има два милиона Албанаца не у Албанији, већ на Балкану. У 2016-17 сам видео потпуно другачију озбиљну статистику – већ их је било 7 милиона. Сви други народи на Балкану, сви хришћани, смањују своју популацију“, закључио је политичар.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *