Нови детаљи истраге: Багери почели да копају у дворишту одакле је нестала девојчица, родитељи опет на испитивању

0

(Фото: Васељенска)

У случају нестанка двогодишње Данке Илић, која је нестала у уторак из свог дома, родитељи, Милош и Ивана Илић, налазе се поново на испитивању у полицијској управи у Бору. Испитивања су усмерена на разјашњење околности под којима је дошло до нестанка детета, при чему се појавиле одређене непоклапања у временима која су родитељи навели.

Како незванично сазнајемо у дворишту одакле је нестала девојчица у овом тренутку налазе се багери који су ту да би започели копање.

Данка је била обучена у љубичасте панталоне и маслинасту јакну, са косом везаном у реп када је нестала. Након њеног нестанка активиран је Алерт систем “Пронађи ме”, означавајући прву такву акцију у Србији.

За Данком је интензивно трагало 27 сати, у потрази су учествовали припадници жандармерије, полиције, ватрогасци, спасиоци Горске службе спасавања, као и мештани.

Родитељи су, након првобитног испитивања, провели ноћ раздвојени, свако у својој породичној кући, под надзором полиције. Извор из istrage је навео да су од јутра поново у полицијској станици, овај пут у друштву радника Центра за социјални рад.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Старије дете породице Илић, у чијем присуству је Данка нестала, привремено је додељено баки и деди на чување док траје истрага. Породица до сада није била у евиденцији Центра за социјални рад.

Истрага о нестанку наставља се са циљем разјашњења свих околности и проналаска мале Данке.

Васељенска

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *