Нови скандал у борској полицији: Осумњичени за насиље искористио непажњу службеника и побегао из полицијске станице!

0
нереди, возила, горан

нереди (фото:СРНА)

Након свих догађаја који су последњих неколико дана потресли борску полицију, надовезује се још један, наиме, мушкарац осумњичен за насиље у породици искористио је тренутак непажње полицијских службеника и побегао из службених просторија током саслушања.

Инцидент који се догодио током ноћних сати, не само да изазива забринутост јавности већ поставља и озбиљна питања о ефикасности и процедуралној дисциплини унутар полицијских снага.

Бег осумњиченог из службених просторија Борске полиције није само још један у низу инцидената који су задесили ову институцију у последње време, већ и алармантан сигнал о потенцијалним безбедносним пропустима унутар саме организације.

Полицијски службеници, суочени са озбиљним оптужбама за непрофесионализам, пропусте у раду, сада су у центру пажње читаве јавности у Србији и поводом нестанка двогодишње девојчице за којом се још увек трага.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Упркос интензивној потрази, осумњичени за насиље у породици још увек није пронађен. Полицијске снаге интензивирају напоре како би лоцирале и ухапсиле бегунца. Чињеница да осумњичени није био адекватно обезбеђен током саслушања. Шта је био разлог не коришћења средстава за везивање ,што је процедура уобичајена та такве ситуације није познато.

За бегунцем се трага и још увек није пронађен. Срећна околност је да осумњичени након бега из полицијске станице није извршио неко теже кривично дело.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *