Наставља се потрага: Кључна фигура нестанка мале Данке – мајка!

0

(Фото: МУП)

Потрага за несталом девојчицом Данком Илић улази у четврти дан,  и поред напора више од хиљаду људи који су претраживали терен није успело да се пронађе било какав траг. У одсуству конкретних доказа о њеном нестанку, истрага се све више фокусира на унутрашњи круг, нарочито на породичне везе између оца и мајке Данке.

Ивана Илић, мајка Данке, нашла се у центру истражних активности због своје непосредне близине деци у тренутку нестанка. Kао последња особа која је видела Данку пре њеног нестанка, Ивана игра кључну улогу у решавању овог случаја.

Разговори са бившим начелником УKП Миле Новаковићем откривају да се пажња сада детаљно обраћа на родитеље, укључујући провере телефона и могућност коришћења полиграфа за најближе чланове породице. Такође, истражитељи пажљиво разматрају кретање породице преко граница и евентуалне необичне контакте.

Ивана, која очекује треће дете, и њен супруг Милош Илић живели су између Бањског Поља и Бора, а недавно су се преселили у Бор код његових родитеља. Ивана, која је провела детињство у Бањском Пољу, ретко се враћала у кућу где је Данка нестала, према коментарима комшија.

Kомшије описују Ивану и Милоша као брижне родитеље, често виђене како шетају са својом децом. Ова слика посвећених родитеља стоји у контрасту са тренутном ситуацијом у којој се налазе, са истражитељима који се труде да одгонетну шта се тачно догодило.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *