Миломир Марић предлаже решење „кризе“ у Новом Саду: Да Динко тужи студенте!?

2

Након студентског протеста данас у Новом Саду, на коме су студенти захтевали да Динко Грухоњић напусти Филозофски факултет на коме је редовни професор, огласио се та Твитеру Миломир Марић са својим предлогом:

Но дискусија са твитерашима је отишла у другом правцу, те је Марић морао да се правда да не покушава да извади Динка из необраног грожђа у коме се нашао након шовинистичких изјава у Дубровнику.

 

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

 

 

 

 

Патриот

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Миломир Марић предлаже решење „кризе“ у Новом Саду: Да Динко тужи студенте!?

  1. Том усташи Динку треба предложити да се пресели у матичну домовину – Неовисну државу хрватску па тамо нека баљезга до миле воље.

  2. Марић џукац очигледно незна и неможе ни да зна ко светиња да није студената не би ни било професора а тај његов Динко или Данко је Николи ништа јер професора има доста а ако студенти оду са филозофског тај Динко ће морати на улицу или пошто је члан СНС булументе код њих на јасле а кад они падну паде и Динко али и Марић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *