Довољно је само да мрзите Србију: Динкова екипа или у чијој је екипи Динко!

0

Југословенка никад Српкиња!

Етика и новинарство су у Србији давна прошлост, једино што је преостало јесте пропаганда. Са једне стране режимски, са друге још гори отворено антисрпски медији, сви повезани у један клан и са, показаће се касније, истом намером. Ширење дефетизма, антисрпства, разбијање Србије на нове републике, у овом случају стварање фамозне војвођанске нације и одвајање Војводине. 

Сећате се новинарке Н1 Ксеније Павков, која је исмевала скуп подршке Ани Михаљици. Она је у извештавању са лица места навела како се на скупу мајци којој су одузета деца налазе равноземљаши и бројни други теоретичари завере, уједно исмевајући окупљене али и читаву ту ситуацију.

 

Још боље се сећате особе која је држала говор испред Филозофског у Новом Саду, као знак подршке Динку Грухоњићу. У питању је декан Филозофског факултета др Милица Павков Хрвојевић и уједно рођена сестра новинарке Н1 Ксеније Павков. Милица Павков уједно је и асистент професору Динку Грухоњићу, али и супруга човечуљка који је на скушу вређао другу новинарку која није испратила жељни наратив.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Човечуљак који је вређао новинарку, али пре свега жену, био је у друштву Ненада Чанка. Све сами студенти…

 

Ко је све пружио подршку Грухоњићу, а чиме се он и сам похвалио на слици испод.

 

Да се не мучите, све су то спонзорисани “студенти” НВО уоквирених у НДНВ, односно једне те исте групе невладиних организација Војводине а део регионалне Мреже помирења и Игманске иницијативе.

 

У суштини, не морате бити фамилија Динку, Павковима и осталим клановима из НВО, довољно је само да мрзите Србију, СПЦ и примљени сте!

Прочитајте још:  Марко Танасковић: Бићемо опет прваци света

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *