У ДПС-у приликом пресељења заборавили на заставу

0
дпс пљевља

дпс пљевља

У ДПС-у приликом пресељења заборавили на заставу.

Иако из Демократске партије социјалиста често стижу оптужбе да актуелна општинска и државна власт не поштују државне симболе, ових дана се пред некадашњим седиштем ове партије у Пљевљима може видети поцепана државна застава.

Прочитајте још:  Масонство и глобализам: два лица једне стварности
Пре неколико месеци поменута партија је, по налогу општинске управе, напустила просторије у улици Бошка Бухе. Приликом пресељења у просторије у улици Мила Перуничића државна застава на старој адреси је остављена. У међувремену ветар је поцепао заставу и сада је јако ружно видети како се поцепана застава налази на копљу, пише ПВ свитање.

Из ДПС-а по овом питању не реагују, док грађани Пљеваља у шали тврде да је поцепана застава најбоља слика ситуације у овој партији. Има и оних грађана који тврде да би представнике ове партије требало позвати на одговорност јер се на овај начин понижавају државни симболи.

У сваком случају, остаје да се види хоће ли представници поменуте партије уклонити поцепану државну заставу или ће иста остати на поменутој локацији до потпуног уништења.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *