Заветници предали кривичну пријаву против Динка Грухоњића и Ане Лалић

1

Драгана Миљанић и адвокат Драгослав Љубичановић

Адвокат Драгослав Љубичановић и бивша народна посланица Драгана Миљанић, данас су испред Српске странке Заветници предали тужбу против професора Филозофског факултета у Новом Саду, Динка Грухоњића и новинарке Ане Лалић.

На конференцији за новинаре испред Палате правде они су навели да је тужба упућена због ширења расне, верске и националне мржње и нетрпељивости.

“Да смо у праву показују ови догађаји са Филозофског факултета где дотични господин организује следи цепање и гажење симбола Републике Србије што бива праћено аплаузом и овацијама. Управо је то оно што треба да се спречи”, рекао је правни заступник Заветника Драгослав Љубичановић.

Он је такође додао да је право питање за друштво зашто смо ми до сада дозвољавали да овакви иступи прођу без последица и да нико не покуша да за такво поступање гони.

Љубичановић је навео да ће о свему обавестити и тужилаштво Хратске али пре свега и амбасаду Израела.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Нигде у свету не може да буде прихваћено и допуштено да се са неким ко је означен као извршилац најгнуснијих и најмонструознијих злочина, не само према српском народу него према људскости и човечности уопште, да се са таквим ликом и делом прави било каква шала, пошалица, а нарочито не ако је то изречено у циљу распиривања расне верске и националне мржње и нетрпељивости”, додао је Љубичановић који је потпуно сигуран у то да ће надлежни адекватно реаговати.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Заветници предали кривичну пријаву против Динка Грухоњића и Ане Лалић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *