Владимир Путин се састао са Емиром Кустурицом

0
Путин са Кустурицом

Путин са Кустурицом

Владимир Путин се састао са Емиром Кустурицом.

Руски председник је напоменуо да се оцене српског редитеља о догађајима у Украјини поклапају са његовим проценама, а догађаји у Србији и Украјини су веома слични.

Прочитајте још:  Извештај српског официра за везу о отетим Србима на КиМ од стране шиптарских терориста и КФОР-а и њиховим повредама (ФОТО)
Током састанка, Кустурица је изјавио да жели да сними „Руски триптих“ и заврши каријеру.

„Одвезао сам се у Ханти-Мансијск, где је био фестивал, и имао сам идеју да направим руски триптих, снимим три филма. Први, под називом „Инжењер лаког хода“, је моја модерна верзија Достојевског. Онда Гогољ – како се Иван Иванович свађао са Иваном Никифоровичем, веома смешно. Мислим да је ово сада веома важно урадити. И „Козаци“ Лава Николајевича Толстоја. Биће три плус један – можда ће бити и слика по књизи Јевгенија Водолазкина „Лаурел“. Мислим да ће ово бити крај моје каријере – рекао је Кустурица.

Прочитајте још:  Свети Јустин Нови (Ћелијски): Беседа на Светог Пророка Илију
Путин је, одговарајући на речи редитеља, рекао: „Што се тиче завршетка каријере, чини ми се да је још рано да о томе причате, урадили сте толико тога да, чини ми се, нећете ништа мање да урадите. ”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *