Велика Британија: Мајка на родитељском састанку сазнала да њена ћерка постаје “ОН” и да школа учествује у примени терапије!

0
лгбт, мајка

лгбт

Мајка је сазнала да је њена ћерка променила пол у школи када су је наставници ословљавали са “он” на родитељском састанку. Она тврди се да је школа у Западној Енглеској почела да користи мушке заменице за тринаестогодишњакињу без претходног обавештења њене шокиране мајке, преноси Дејли Мејл.

Иако је мајка веровала да је потврђивање избора њене ћерке први корак ка хормонским терапијама за промену пола и често неповратним операцијама, школа је, према њеним речима, покушавала да добије поене за разноликост и инклузију. Оптужила је школу да се прави да је бити трансродна особа “сјајно и бајно”, не узимајући у обзир дугорочне медицинске последице.

Мајци је чак предложено да њена ћерка може да борави у дечачком дому током школског излета. Рекла је за “Тхе Телеграпх”: “Питала сам их да ли не виде постојање потенцијалног ризика од малолетничког секса, секса без пристанка, тинејџерских трудноћа. Питала сам их какву су процену ризика учинили, али одговор није уследио.”

Додала је: “Да је моје дете афричког порекла и да сте сазнали да везује своје груди, да ли бисте нешто предузели? Пошто је она бело дете из средње класе које се идентификује као дечак, некако је то у реду.”

Такође се тврди да се учитељима у основним школама говори да деци дозволе промену пола без знања њихових родитеља. Истраживање политика једнакости и трансродности у више од 600 школа у Девону и Kорнволу показало је да велика већина (73% и 62% респективно) погрешно представља законе о једнакости.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Неким политикама школа тврди се да деца “већ са пет година” могу показивати знаке родне дисфорије. Тврди се и да је биолошки пол “додељен при рођењу, на основу изгледа новорођенчета”.

Прочитајте још:  Евакуисан најпознатији лондонски трг (ВИДЕО)

Једна гимназија је изјавила да је пол “лично разумевање и искуство сопственог родног идентитета”.

Очекује се објављивање прегледа Цасс о услугама родне идентитете за децу следеће недеље.

Међуизвештај др Хилари Kас, објављен 2022. године, навео је да “социјална транзиција” – где деца могу променити своје заменице или име – “није неутралан чин”.

Никола Вуксановић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *