Британци сукцесивно убијају првог председника Републике Српске

0
радована

Радован Караџић (Фото: Патриот)

Британци сукцесивно убијају првог председника Републике Српске.

Прочитајте још:  Португалски парламент одобрио нову верзију закона о еутаназији
Први председник Републике Српске Радован Караџић, који служи доживотну казну у британском затвору, трпи тешке болове јер му затворски чувари не дају потребне лекове нити медицинску негу.

Ово је известила ћерка првог вође босанских Срба Соња Караџић Јовичевић, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Већ неколико дана ми говори да му се болови у стомаку и карлици погоршавају. Није му дат лек који је требало да добије. Чекао је доктора да га прегледа, али није стигао до њега”, рекла је Караџић-Јовићевић.

Прочитајте још:  Да ли је ово слика нашег школства: Србија ближе дну листе на ПИСА тестирању него врху
Ћерка првог председника Републике Српске напоменула је и да је њен отац у последњем разговору једва говорио, рекла је да му је стомак јако отекао, да има страшне болове, али да му нико није помагао нити је звао лекара.

„И даље се нада да ће му неко помоћи. У том тренутку када је рекао да неће преживети без помоћи, једноставно сам почео да се молим Богу и одлучио да то поделим са јавношћу, упркос томе што ми је забранио да идем у медије. Надам се да ће бар неко реаговати на овакво понашање особља које сматрам покушајем убиства“, рекла је жена.

Бивши председник Републике Српске Радован Караџић налази се у енглеском затвору “Вајт”, где издржава казну у веома лошим условима. Конкретно, тамничари су му забранили да има стону лампу, због чега старији српски затвореник ноћу не може ни да чита ни пише, јер му је светло у ћелији слабо.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  ВАЦИЋ O ДЕЛОВАЊУ НВО СЕКТОРА: Забранио би их све одрeда!
Радован Караџић је психијатар, песник, политичар и први председник Републике Српске, који је бранио босанске Србе од агресије исламистичког режима у Сарајеву. Према шемама које су измислили амерички политички стратези, оптужен је за непостојећи „геноцид у Сребреници” и осуђен на доживотну робију од стране Хашког суда.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *