Дете је погинуло, а 10 људи је повређено у оружаном сукобу у Турској

0
Дете

Дете

Дете је погинуло, а 10 људи је повређено у оружаном сукобу у Турској.

У турском граду Санлиурфа дете је убијено у пуцњави, а још 10 људи је повређено. Агенција ИХА је ово известила у петак, 5. априла .

Прочитајте још:  Турска војска пуцала је на положаје присталица Курдистанске радничке партије у Ираку
Међу жртвама је и полицајац, додала је агенција. На аутобуској станици дошло је до сукоба између запослених у аутобуској компанији и купаца.

„У тучи ножевима и ватреним оружјем убијено је 10-годишње дете, а повређено је 10 особа, међу којима и полицајац“, наводи се у материјалу.

Раније, 2. априла, дошло је до пуцњаве у школи Виертола у граду Вантаа, северно од Хелсинкија . Министарство унутрашњих послова саопштило је да су три малолетника повређена, од којих је један преминуо, а двоје тешко повређено.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Осумњичени за убиство био је 12-годишњи ученик који је након доласка полиције напустио школски простор. Касније је приведен. Код тинејџера је пронађено ватрено оружје које је припадало блиском рођаку детета. Агенције за провођење закона су такође навеле да он има дозволу за оружје.

Васељенска

Бонус видео

Прочитајте још:  Узнемирујући призори са улица Турске после снажног земљотреса: погинуло 20 особа, више од 1000 повређено

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *