Почело прикупљање потписа за београдске изборе, листа СНС се зове Александар Вучић – Београд сутра

0

Листа Српске напредне странке за изборе у Београду заказане за 2. јун зваће се “Александар Вучић – Београд сутра”, са називима коалиционих партнера са којима ће учествовати на београдским изборима.

У подне је СНС са коалиционим партнерима почела сакупљање потписа за изборну листу.

Потпис подршке дао је члан СНС који обавља функцију председника Србије, Александар Вучић, у Градском одбору Земун. У Земуну је и лидер СПС Ивица Дачић, као и лидерка Заветника Милица Ђурђевић Стаменковски.

 

– Говорили смо и кључним стварима за будућност Србије. Нисам сигуран да је могуће да сви разумеју у каквој се позицији налази данас Србија, Европа и свет. Потребно нам је јединство. Пред нама су не лаки дани, од Приштине у СЕ, до УН, притисака из региона. Земља мора да се развија, мора да иде напред. Београд је важан део наше земље, живи 23 одсто становника Србије.Важно је да покушамо да добијемо поверење грађана. Земља мора да иде напред и то није питање сујете већ шта можемо да урадимо за своју земљу. Београд мора да буде на добром путу он је привредни мотор Србије. Ту имамо сјајне пројекте од метроа, ЕKСПА, болница, обилазница, музеја и много тога што мора да се ради у будућности. Зато је важно да добијемо поверење грађана. Ја сам овде дошао као грађанин да подржим њих да победе, и победе убедљивије него прошли пут. Листа је предугачка, али онај краћи дио се зове “Александар Вучић – Београд сутра” – рекао је Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

О бојкоту опозиције

Прочитајте још:  ОДБИЛИ ЕВАКУАЦИЈУ, А ВОДА ДОШЛА ДО ГРЛА: Напета ситуација у западној Србији, на терену и жандармерија (ВИДЕО)

– У тој циркуској представи нећемо да учествујемо. Због њих смо расписали парламентарне изборе, учинили смо им што они нама нису никад. Морамо да будемо озбиљни, да радимо. Важно је да радимо, да градимо.

– Грађани морају да буду сигурни. Долази ОДХИР, испунићемо им све захтеве. Да будемо фер, ја се овим послом дуго бавим и не верујем да неко боље зна од мене ствари око изборног процеса. То да им је бирачки списак крив, то су бајке за малу децу. Kако гласа мртав човек? Неко је спреман да ризикује 20 година робије? Јесте ви озбиљни? Kао код спортиста криве судије или бакље које су долетеле са трибина. Тако је и за оне који не умеју часно и поштени да честитају протвнику. Много посла имамо.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *