Вучевић: Не мењам личну карту, државу и пријатеље

0
Милош Вучевић, украјину

Милош Вучевић (Фото: Printscreen)

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић одбацио је данас оптужбе да је променио пребивалиште из Новог Сада у Београд и као доказ новинарима показао своју личну карту.

На питање да прокоментарише оптужбе које су стигле из Странке слободе и правде уз тврдње да се Вучевић “прикључио фантомским бирачима”, Вучевић је поручио да су га они побркали са њиховим страначким функционером Борком Стефановићем.

Вучевић је навео да нити је мењао пребивалиште, нити се, каже, стиди свог имена. “Ја сам јуче потписивао документе, то су коалициони споразуми. Ја сам председник Српске напредне странке, па сам са свим овим нашим коалиционим партнерима потписао документ. Потписао сам сагласност да може моје име да се користи на листи, као што су и сви остали коалициони партнери.

И потписао сам документ да овлашћујемо Дарка Глишића као председника извршног одбора СНС-а да може да преда листу”, рекао је Вучевић одговарајући на питања новинара након што је та странка с коалиционим партнерима предала листу ГИК-у за београдске изборе. Вучевић је потом и показао личну карту у којој пише, како је рекао, да је његов документ издат у Полицијској управи Нови Сад.

“Не мењам личну карту, не мењам државу и не мењам своје пријатеље. То је оно што нас разликује”, поручио је Вучевић, преноси Танјуг.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *