Брат убице мале Данке умро у полицијској станици у Бору!

2

Полицијска станица у Бору (Фото: Васељенска)

Осумњичени Д. Д. (1984) из Бора коме је у суботу одређено задржавање до 48 сати због постојања основа сумње да је помогао Д. Д. (1974) осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић након извршеног кривичног дела, преминуо је ноћас у Полицијској управи у Бору.

О догађају је одмах обавештено Више јавно тужилаштво у Зајечару које је наложило обдукцију на Институту за судску медицину у Београду.

Република

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Брат убице мале Данке умро у полицијској станици у Бору!

  1. Просто је невероватно да млад човек од 40 година тако напрасно умре у полицији од инфаркта. Ко зна колико су га тукли да извуку неко “признање”. Од разних “признања” нема ништа – само од главног доказа тела девојчице. Али нешто им слабо иде. Многи сумњају да је дете отето и да никада неће наћи тело. Србија има разрађену мрежу отимања и продаје деце, то није никаква тајна. Трговина децом је веома уносан и профитабилан бизнис за олош који се тиме бави. Старомодним речником речено – данак у крви, далеко гори од турског. Страшно и истинито! Тежак удар на сиротињу. У ког бога онда да верујемо кад нас је и он напустио и то колективно.

  2. Нажалост, сад ће том истом човеку повадити органе и ставити их на распродају. Незамислив хорор!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *