Позив за помоћ Салету Коларевићу ((Видео)

0
коларевићу

Сале Коларевић

Позивам сву браћу и сестре да учине добро дело током овог Часног поста и нађу начин да помогну нашем брату Салету Коларевићу.

Сале је многима од нас познат по својим искреним и храбрим објавама и текстовима, усмереним против овог безбожног поретка који свира своје последње акорде у песми која најављује долазак антихриста. Сигуран сам да је Сале многима од нас помогао, отварајући очи за распознавање многих лукавстава и превара у Матриксу у коме живимо, а посебно када је у питању в1кцин1ција. Он је уосталом једна од жртава исте током трајања Вариола вере, јер је као новорођенче четвороструко имунизован.

Сале је, као последица тог медицинског експеримента и ретког синдрома који због тога носи, већ 38 година страдалник са оштећењима читавог скелета, угроженим унутрашњим органима и надљудским боловима које свакодневно трпи. Најтеже у целој причи је то што је Сале ПОТПУНО САМ (без помоћи родбине или пријатеља) и што веома мало људи зна за његова страдања и проблеме, који су у комуникацију са њим. Сада је Салету потребна наша помоћ, јер због недостатка новчаних средстава живи на ивици беде са својом старом дементном и 100 % глувом мајком, о којој једино он може да води рачуна???

Оно што њега највише боли је чињеница да ће због недостатка новца највероватније морати да прекине своје неконвенционално лечење које је до сада било успешно и које му је будило наду на оздрављење. Свако прекидање тих терапија би поништило претходне позитивне ефекте, а брат Сале је на ивици да те терапије прекине. Иако знам све то, ипак сам пре извесног времена био поражен једном Салетовом изјавом да је принуђен да проси, али да чак ни то није у стању да спроведе у дело због тешког здравственог стања у коме се налази. Сале је частан и достојанствен човек и није ми било лако да га убедим да пробамо да до неопходне помоћи дођемо на овакав начин, преко фејсбука.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Преминуо Марко Јанковић, чувени новинар „Студија Б”

Сале Коларевић: ВАРИОЛА ВЕРА 1972. – ШТА СМО ДОБИЛИ МАСОВНОМ „ИМУНИЗАЦИЈОМ“?

 

Браћо и сестре, помозимо по мери својих могућности Салету Коларевићу дељењем ове објаве, јер тиме сигурно чинимо добро дело пред Господом. За крај, по слободи, преносим једну Салетову приватну поруку: „Да се нешто прода – нема шта – одавно се нема од чега живети. Да неко ближњи припомогне – нема ко – нигде никог ја немам“.

И лично сам се уверио да је то тачно. Број Салетовог рачуна на који је могуће уплатити новчану помоћ је 340-000003217424940 Ерсте банка, а број његовог телефона је 063/1707337. Крштено име Алекса Коларевић.

Аутор: Војислав Секерез

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *