Ово што се дешава Весни Веизовић и оно што се не дешава Рио Тинту/Рио Сави и њиховим сарадницима

0

Општи закључак је да су Срби, ма којим послом се бавили, грађани трећег реда у Србији и да власт и „опозиција“ имају јединствен став по том питању.

Међутим, оно што јесте већи проблем од тога је да исти тај народ који у својој земљи више нема ни статус националне мањине не чини богзнашта да се са те мртве тачке мрдне, заноси се празним перформансима и јефтином демагогијом.

Упоредимо два интересантна случаја, ово што се дешава Весни Веизовић и оно што се не дешава Рио Тинту/Рио Сави и њиховим сарадницима.

Против Рио Тинта/Рио Саве и сарадника поднето је више кривичних пријава, од којих прве датирају од марта 2023. и које су још увек на такозваној провери, тако да Јавно тужилаштво још нема ни оптужни предлог, а камоли оптужницу ни против Рио Тинта/Рио Саве ни против и једног Рио Тинтовог сарадника, да не кажемо издајника иако је све толико очигледно да вређа здрав разум.

Међутим, јавна тужилаштва се налазе на услузи СНС-овом миљенику и његову кривичну пријаву против Весне Веизовић прихвата да процесуира по службеној дужности иако је та кривична пријава толико „јака“ да су одмах понудили мирење уз деманти увређеног СНС-овог „кадра“ који није ни био споран кад су у питању Васељенска и Весна Веизовић, а све у циљу да би се опрали од захтева за принудно привођење Весне Веизовић у суд у Ужицу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сву ту своју ујдурму су хтели и да наплате од Весне Веизовић за трошкове по адвокатској тарифи, на шта иста оправдано није пристала.

Прочитајте још:  Вулин: Приштини наређено да односе са Београдом затегне до пуцања

Удружење „Заштитимо Јадар и Рађевину“ је прошло и пролази кроз многе проблеме, одлично знамо како изгледају политички прогон, неподобност ни власти ни „опозицији“ и начини да се ућуткамо, зато наша пуна подршка за Весну Веизовић и оно што ради.

Више о овоме можете прочитати на линку https://vaseljenska.net/2024/04/11/veizovic-o-privodjenju-i-sudjenju-nismo-pristali-na-ucene/

Заштитимо Јадар и Рађевину

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *