Раиси: Дали смо Израелу незаборавну лекцију

0
Раиси

Раиси

Раиси: Дали смо Израелу незаборавну лекцију.

Ирански председник Ебрахим Раиси известио је о успешној операцији ИРГЦ-а против позиција ционистичког режима, рекавши да су вредне снаге ИРГЦ-а научиле лекцију ционистичком непријатељу.

Прочитајте још:  МИП Ирана: Техеран је спреман да помогне у обнављању мира у Судану
Ирански председник Сејед Ебрахим Раиси најавио је успешну операцију ваздушних снага ИРГЦ-а против положаја ционистичког режима на окупираним земљама у недељу рано ујутро

„Наглашавам да ће свака нова авантура усмерена против интереса иранске нације наићи на оштрији и жалоснији одговор“, рекао је Раиси у овој поруци.

„Снаге Исламске револуционарне гарде синоћ су, уз сарадњу и координацију свих одбрамбених и политичких сектора земље, отвориле нову страницу у историји иранске моћи и одржале лекцију ционистичком непријатељу“, рекао је Раиси. написао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  МЕСЕЦ МИСТЕРИОЗНИХ ИНЦИДЕНАТА: Нова експлозија погодила централни Иран!
Израелски режим је 1. априла напао ирански конзулат у главном граду Сирије Дамаску. Израелска агресија довела је до уништења целе зграде и смрти многих људи у њој.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *