ВУЧИЋ: Нећемо дати да српски народ окарактеришу као најгори на свету

2
вучић

Александар Вучић

Председник Србије Александар Вучић обећао је политичку борбу да Срби не буду окарактерисани као геноцидан народ.

“У наредним данима и недељама, а позивајући се и угледајући се на ваш дух и снагу, борићемо се свим политичким средствима да сачувамо образ и углед Србије, и овај шал који сте ми дали носићемо са поносом на сваком месту – од Ист Ривера до Стразбура и Брисела, поносећи се најлепшом црвено-плаво-белом тробојком коју никада нећемо дати. Као што им нећемо дати да српски народ окарактеришу као најгори народ на свету. Ми ћемо као политичари да дамо све од себе, да урадимо свој посао и као мала земља супротставићемо се. Зато што образ нема цену, јер Србија није на продају, отаџбину волимо више од свега. Зато ћемо се супротставити свима вама који мислите да можете да мењате историју и да нас окарактеришете као геноцидан народ“, рекао је Вучић након свечаности поводом Дана „Кобри“.

„Написао сам писмо за председника ГС УН и разговарао са њим о резолуцији о Сребреници, писмо ће уручити специјални изасланик Вук Јеремић и пренети све моје усмене поруке, имаћемо и на другим адресама специјалне изасланике“, рекао је председник Србије.

Борићемо се до последњег секунда, али ако изгласају резолуцију истог дана кандидоваћемо се за несталну чланицу СБ УН и победићемо две НАТО земље које су се кандидовале из региона источне Европе, навео је Вучић.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ВУЧИЋ: Нећемо дати да српски народ окарактеришу као најгори на свету

  1. Вучићев вокабулар је толико оскудан и глуп да човек остаје без коментара. Речју, тежак “crap”. Из дана у дан понавља исте фразе и небулозе типа “борићемо се”, “борићемо се до последњег атома”, “Србија ће победити” и сличне глупости. Сви ми добро знамо шта је он радио последњих 13 година и колико нам је зла нанео. А сада му газде стиснуле м….. па не зна више ни шта ради а о вокабулару да и не говорим. Врло је очигледно да тај човек није прочитао ни две књиге у животу али се у профил западног квислинга и то главног, феноменално уклопио. Ето тако ће “Србија победити”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *