АМЕРИЧКА ТУЖИТЕЉКА! Доловац од новинара побегла иза леђа тројице западних амбасадора (ВИДЕО)

1

 Сада је јасно одакле завера ћутања у вези одговорности Загорке Доловац за стање у српском правосуђу. Подобна свакој власти због подршке страних амбасада и структура које њима одговарају. Очигледно да критика Загорке Доловац од стране квази-опозиционих медија попут Слободна Европа, Н1 и Нове С изостаје јер су у служби истих налогодаваца. Такође је евидентно да изостаје критика и од квази-струковних удружења попут Удружења тужилаца, ЦЕПРИС-а и сличних јер је и њима исти налогодавац а то није држава Србија. У српском правосуђу тренутно кадрира Загорка Доловац уз помоћ сатрапа из Удружења тужилаца. 

Из рада Загорке, наведених медија, као и тужилаца из наведених струковних НВО а нарочито из токова новца њиховог финансирања јасно је да су на истом задатку урушавања суверенитета и правног поретка у Републици Србији.  Наведени медији редовно праве припрему јавности и најављују ко ће у Србији бити предмет прогона, сатрапа Загорке Доловац.

Врховна јавна тужитељка Загорка Доловац наставља свој низ избегавања медија и игнорисања директних новинарских питања, често користећи високе дипломатске фигуре као штит од јавности. Последњи такав инцидент догодио се на конференцији у Београду о употреби криптованих комуникација, где је Доловац, уместо да одговори на питања, изабрала да се сакрије иза три истакнута амбасадора: америчког амбасадора Kристофера Хила, амбасадора ЕУ Емануела Жиофреуа и шефа Мисије ОЕБС-а Јана Бартуа.

Овај маневар тужитељке Доловац није само изолован случај. Чини се да је она у континуираној милости америчког амбасадора, користећи своју позицију не само за избегавање неугодних питања, већ и као начин за спровођење интереса западних снага, посебно америчке амбасаде. Њен приступ раду је очигледно служење страним интересима, што баца сенку на њену улогу врховне јавне тужитељке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Српска певачица приведена у Хамбургу, шверцовала бомбу

На конференцији, након што је избегла новинаре, Доловац је започела приватни разговор с амбасадорима, што је додатно појачало перцепцију њеног избјегавања јавног одговарања на питања о процесуирању кривичних пријава због нерегуларности избора.

Подсетимо, овакво понашање Загорке Доловац није новост. Још 2020. године, након критике председника Вишег суда у Београду Александра Степановића, Доловац се сусрела са председником Србије, о чему детаљи нису били јавно доступни. Њено избјегавање медија видљиво је и из снимка на којем фасциклом покрива лице при изласку из зграде председништва.

Милутин Недељковић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “АМЕРИЧКА ТУЖИТЕЉКА! Доловац од новинара побегла иза леђа тројице западних амбасадора (ВИДЕО)

  1. Она ће тек да бежи заједно са Вучићем и осталим квислинзима, у то нема никакве сумње. Једино се поставља питање куда ће та огромна маса квислиншког олоша побећи. Можда на марс јер тамо ће бити најсигурније.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *