БРУКА У БАЈИНОЈ БАШТИ! Функционерка из СНС-а добила батина од мужа, наватао је са возачем!

2

Како Васељенска ексклузивно сазнаје висока фунцкионерка СНС, име и функција познати редакцији Васељенске али и свим грађанима Бајине Баште недавно је била у центру скандала када је од супруга добила батине. 

Наиме, према нашим сазнањима госпођа чије ћемо и иницијале прескочити, јер су функционери СНС из Бајине Баште и више него склони тужбама, је свог личног возача одвела у своју приватну викендицу на Заовинама на Тари, где их је сачекао љубоморни муж.

Возач, иначе дугогодишњи љубавник СНС функционерке је када је видео мужа побегао и оставио несрећну жену али још несрећнију политичарку да се сама обрачунава са својим мужем.

Она је насиље пријавила полицији али је је убрзо повукла пријаву.

Овом приликом позивамо своје колеге са већим буџетом да случај истраже, јер се у општини Бајина Башта под садашњом поставом СНС једино одвија секс на рачун грађана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “БРУКА У БАЈИНОЈ БАШТИ! Функционерка из СНС-а добила батина од мужа, наватао је са возачем!

  1. Nikoga to ne interesuje ko sa kim i da li je to tako ili nije već konkretne stvari kad će spisak i provera kupljenih diploma u Bajinoj Bašti biti objavljeni od apotekarke sa kupljenom diplomom pa nadalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *