Поново одгођено гласање о резолуцији о Сребреници

1
Поново одгођено гласање о резолуцији о Сребреници.

Поново одгођено гласање о резолуцији о Сребреници.

Поново одгођено гласање о резолуцији о Сребреници.

Генерална скупштина Уједињених нација 2. маја требало је да се изјасни о резолуцији о Сребреници, али је гласање одгођено.

Прочитајте још:  Исповест потпуковника о распаду СФРЈ: Док смо се ми борили, већ `98. на свим важним објектима били су распоређени НАТО шпијуни
Ово је други пут да се гласање о резолуцији помера, први пут је гласање требало бити 27. априла, па 2. маја.

Сада долази опет до померања због тога што није направљен коначни текст те резолуције.

Друго, како наглашава новинар Ивица Пуљић, постоји нешто што се зове протокол у УН, где ниједна мисија не може утицати на оно што се одвија у самој згради УН, је ли Општа скупштина “термински” била способна за овакву врсту састанка.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Авион Ер Србије који је летео за Москву морао одмах да се врати у Сурчин, јер се, према наводима путника, “нешто запалило”.
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Њујорку да ситуација око нацрта резолуције о Сребреници није једноставна, да је остало још много посла да покуша и да се бори да уздигнуте главе Србија изађе из ове ситуације.

Он је новинарима у Њујорку на крају посете рекао да сматра да су људи свесни, да како год гласали, да знају да ово нема везе са правдом и међународним правом, већ геополитичким односима, преноси Al Jazeera.

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Поново одгођено гласање о резолуцији о Сребреници

  1. Mi srbi se brzo opustimo i delujemo naknadno, anglosaksonci nikada ne miruju ovo je samo pauza dok ne smilsle neki novi nacin da nam naskode. Rusija je primer toga, vekovima kidisu na nju bez milosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *