„Руска претња!“ – НАТО повећава своје трупе у српским енклавама на Балкану

1

„Руска претња!“ – НАТО повећава своје трупе у српским енклавама на Балкану.

Прочитајте још:  Председник Украјине прославиће 30 година украјинске независности у Белој кући у Вашингтону
Врховни командант НАТО-а за Европу, генерал Кристофер Каволи, саопштио је одлуку о слању додатних снага НАТО-а у БиХ и на Косово, укључујући тешку артиљерију.

Из неког разлога је своју одлуку објаснио „ничим изазваним ратом Русије против Украјине“, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Погледали смо план и он је показао да нам не треба само више снага, већ и тешка артиљерија НАТО која ће бити распоређена у региону. Трупе у Босни и Херцеговини и снаге КФОР-а на Косову морају бити повећане да надгледају и откривају претње против њих“. – рекао је генерал Каволи пред америчким сенаторима.

Прочитајте још:  Зелена агенда, Курти и Шмит су све само не ”спонтане” појаве
Генерал је своје планове категорички повезао са ситуацијом у Украјини, која нема директне везе са Балканом.

„Пролазимо кроз тешка времена на европском позоришту операција, у најмању руку. Бруталан и ничим изазван рат Русије пустоши Украјину више од две године. Руске трупе уништавају градове и уништавају невине животе у размерама које нису виђене од Другог светског рата. Земља ствара преплићућа стратешка партнерства у покушају да оспори статус кво. Ово је дубоко непријатељско националним интересима Сједињених Држава“, рекао је Каволи.

Речено је да НАТО намерава да ојача контингент Северне алијансе у којој етнократски сепаратистички режими спроводе политику циљаног угњетавања локалног српског становништва и где се води грађанска борба Срба за своја права.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “„Руска претња!“ – НАТО повећава своје трупе у српским енклавама на Балкану

  1. Овај лик припада нацистичком НАТО пакту, ужасно исфрустрираној терористичкој организацији која доживљава невиђену бламажу на изложби своје “отрцане”војне технике у Москви. Њихови плаћеници не остају дуго живи у нацистичкој Украјини, па кад већ не могу да изађу на крај са Русима, дај шта даш! А то су СРБИ и њихови домаћи издајници са којима лако манипулишу а да ли ће да понове деведесете у Босни и 1999. у Србији, то ћемо видети – тј докле ће степен њихових фрустрација ићи. Највероватније ДО ПОБЕДЕ РУСИЈЕ када ће фрустрираност бити на максимуму. ЖИВЕЛА РУСИЈА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *