Брука на Златибору: Дивљи црногорски родитељи напали руску децу током фудбалског турнира (видео)

0

Брука на Златибору: Дивљи црногорски родитељи напали руску децу током фудбалског турнира (видео)

У финалу Златибор купа, међународног фудбалског турнира на којем је учествовало више од 90 екипа, деце узраста од 7 до 14 година, дошло је до инцидента. Играле су екипе Стари аеродром из Црне Горе и ДФК Интеграл из Москве. Дечаци из Црне Горе су повели, Руси изједначили, успели и да поведу.

Прочитајте још:  ДОБРО ЈУТРО УКРАЈИНО: Сирене за ваздушну узбуну у целој Украјини - дронови камиказе ударају и на линије фронта
Фудбалски клуб из Москве се тим поводом огласио. Како наводе, злосрећни Стари аеродром поражен је у финалу Златиборског купа.

“Ни срамно понашање навијача овог тима и стручног штаба нец́е нам помрачити данашњи празник. Заслужили смо то. Наши момци су најбољи!”

“У финалу турнира на Златибору састали смо се са екипом Старог аеродрома. Губили смо са једним голом, али се брзо вратили. А онда смо, захваљујући прелепој комбинацији, повели! Хулигани међу родитељима на трибинама почели су да гађају нашу децу флашама, противнички стручни штаб насрнуо на судију, утакмица је прекинута… Али победили смо – 2:1. Срамота, Аеродром!”, наводи руски клуб на мрежи Вконтакте.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

После целог сукоба, једно дете је било завијене главе.

Како се наводи на друштвеним мрежама, родитељи црногорских играча су наводно правили проблеме и на другим турнирима.

Да не буде све баш само негативно, Руси наводе и да су одушевљени церемонијом отварања.

“Церемонија отварања била је можда најсјајнија у читавом нашем европском искуству. Вече уочи турнира екипе су се окупиле на главном тргу овог прелепог града. Музика, ватромет, говор градоначелника. Екипе су певале своје песме и подизале заставе. Шетали смо улицама са руском заставом. Добили смо велику подршку локалног становништва и срдачне поздраве од осталих учесника купа”, наводе у саопштењу на друштвеним мрежама.

Државне институције Србије и Црне Горе нити ФК “Стари аеродром” до овог тренутка се нису огласили.

Васељенска/Телеграф

Бонус видео

Прочитајте још:  Поп и увређене жене или О необичности у раду руских медија

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *