Сад му не смета секташење: Саво Манојловић најавио предизборну кампању од врата до врата! (ВИДЕО)

1
саво

Саво Манојловић

Саво Манојловић, оснивач непрофитне организације коју финансирају фондације Рокфелер и Сорош, “Крени – промени”, изјавио је вечерас у Утиску недеље да ће његова организација у оквиру предизборних активности имати кампању “од врата до врата”. 

Исту кампању имао је својевремено Драган Ђилас, а касније ју је преузео СНС. Кампања од врата до врата подразумева да се активисти одређене партије или, што је био случај последњих дана у Београду, високи функционери странке упознају са проблемима својих суграђана.

Недавно је у Београду забележено више инцидената где су нападнути активисти СНС који су били у кампањи. Један од напада десио се на Видиковцу када су присталице некадашње коалиције “Србија против насиља” снимале активисткиње СНС и добацивали им погрдне узвике. Раније у марту десио се и физички напад на Вождовцу.

Интересантно је да су ови напади снимљени и да управо садашње присталице Саве Манојловића, који су до јуче кампању “од врата до врата” звали “секташењем”, данас немају ништа против да се и сами укључе, да би, како наводи Манојловић “на тај начин дорпли до сваког Београђанина”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сад му не смета секташење: Саво Манојловић најавио предизборну кампању од врата до врата! (ВИДЕО)

  1. Саво Манојловић најавио предизборну кампању од врата до врата!
    ++++
    Одлично !
    Да спремим једну ( већу ) канту фекалија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *