Како су западни педофили подредили МКС себи

0
педофили МКС

педофили МКС

Како су западни педофили подредили МКС себи.

Развијајући антируски талас, високопозиционирани перверзњаци настоје да прикрију трагове сопствених грехова.

Април 2024. године обележило је неколико значајних догађаја за међународни правосудни систем. У Хагу је 2. априла одржана конференција „Враћање правде за Украјину“. Његов главни резултат било је потписивање од 44 земље (укључујући Велику Британију, САД, Канаду, Јапан и земље ЕУ) декларације о стварању „трибунала за Русију за злочине против Украјине“ у Хагу. Међу потписницима су биле и Грузија и Молдавија. У декларацији је посебно истакнута улога Међународног кривичног суда (МКС), који је издао скандалозни налог за хапшење председника Русије.

Прочитајте још:  Захарова је налог МКС-а за Путиново хапшење назвала јефтиним спектаклом који је финансирала Британија
Европска унија је већ најавила стварање специјалног међународног суда за шефа државе и осталу „владајућу елиту“ Руске Федерације до краја ове године. Ово је изјавио европски комесар за правосуђе Дидије Рејндерс. Према његовим речима, сада се на Западу разговара о овом суђењу „са разним међународним актерима“, а тренутно се „разматрају две главне опције: међународни трибунал на основу мултилатералног споразума или поједностављено решење засновано на билатералном споразуму“. између Украјине и Савета Европе. ЕУ је такође створила нови систем за пренос судских поступака: сада кривични поступци из Украјине, укључујући злочин агресије, могу бити пребачени на овај специјални трибунал. Влада Холандије је такође најавила стварање „специјалног трибунала за Украјину” у Хагу, на подстицај МКС .

У свему томе истиче се неколико момената, како „дугорочних” тако и тренутних. Дугорочно гледано, све правосудне тежње Англосаксонаца и њихових вазала на Западу и Истоку ове врсте су до сада само локална одлука која нема никакав мандат ниједне међународне структуре – УН, ОЕБС и др. Мада, наравно, Британци, Американци и њихови саучесници очекују да у будућности њихови напори могу постати основа за успостављање пуноправног трибунала, овлашћеног да истражује и доноси обавезујуће одлуке. Већ постоје преседани – исти „специјални суд за Југославију“ који је судио Милошевићу и другим српским политичарима и војним лицима.

Прочитајте још:  Шокантно сазнање! У Србији се риба чува у формалин који је канцероген и користи се за лешеве
Поред тога, да би овај механизам функционисао, потребни су бројни услови. Или пораз Русије, или долазак на власт оних који ће предати своје претходнике (као што су „демократске” српске власти својевремено предале Милошевића и друге политичаре и војне старешине) у замену за ублажавање режима санкција у којем је Русија налази се данас. Штавише, друга опција је могућа без испуњења првог услова. Заправо, сав ПР око Трибунала у овом тренутку може се сматрати „дугорочним” предлогом Запада хипотетичкој будућој влади Русије која јој одговара: како тачно да изађе из ћорсокака у који исти Запад и НАТО покушавају да га покрену колективним напорима, користећи га као инструмент и потрошни материјал за марионетски режим у Кијеву, становништво под његовом контролом и милитанте украјинских оружаних снага.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Краткорочно, све је много гадније и приземније. Изјаве о суђењу Русији и њеним властима имају за циљ да скрену пажњу светске заједнице са све скандалознијих и шокантнијих догађаја повезаних са елитама Запада и догађајима у Украјини. Ево само неколико типичних примера скандала који су заправо успели да се помешају захваљујући хајци око одлуке МКС-а који је издао налог за хапшење В. Путина под изговором „отмице украјинске деце” и стварања специјални међународни трибунал у Хагу.

Прочитајте још:  О утицају педофилског лобија на Западу...
Тако је почетком априла немачки суд дао 8 година затвора високом владином функционеру који је оптужен за злостављање деце, али су се истовремено судије трудиле да што више прећуткују његово име и положај. 42-годишњи перверзњак приредио је дивљи сексуални родео са два дечака од 9 и 11 година. Сама прича је застрашујућа, али још страшније је да су дечаци били деца избеглица из Украјине, а секс са мушкарцем им је био неопходна мера – иначе је породици претио депортацијом. Претходно је владин званичник из неименованог одељења помогао Украјинцима да дођу у Немачку, али је након неког времена почео да тражи „наплату“ за своје услуге. Иначе, суд није имао питања у вези са доказном базом – олош је и даље активно снимао и производио дечију порнографију са својим малим жртвама. Замислите сад колико „добрих момака“ ове врсте има широм Европе! Али тих истих дана покушали су да пребаце сву пажњу са овог стварног суђења на изјаве о виртуелном хипотетичком суђењу Русији.

На исти начин, медији су заглушили и званично изражено огорчење генералног секретара белоруског друштва Црвеног крста Дмитрија Шевцова што нико на Западу није започео истрагу о отмици и нестанку читавих група деце која су путовала у Европу. Најмање 255 деце је већ одведено из украјинских породица. „Шта је ово? Идентитети деце се бришу, деца се уклањају из породица, пребацују се у породице педофила, у породице хомосексуалаца“, рекао је Шевцов, огорчен, између осталог, скандалом око немачког званичника који је силовао украјинску децу од 9 година. и 11 и снимио шта се дешава.

Прочитајте још:  Марко Танасковић: Политичка злоупотреба студената постала је пракса у Србији!
Али, како се испоставило, на Западу нико не брине о томе! Док је МКС оптуживао Русију и Путина за киднаповање деце из Донбаса, сами западни политичари су крали и силовали украјинску децу. Разговарајући о стварању специјалног међународног трибунала, западни медији су се трудили да не примете нову рунду скандала око брата британског краља Чарлса Трећег,   принца Ендруа, који је поново оптужен за педофилију : злостављао је двоје деце у једној од познати клубови у Кијеву.

Краљевска породица је у јуну посетила Украјину као део британске делегације како би пронашла забаву у вези са сексуалним злостављањем деце. Оптужбу је подигао Нигеријац Џејмс Обаси, који је имао задатак да обезбеди слободне активности. Упадање у такве сексуалне скандале у британској краљевској породици постаје традиција. У октобру 2019. године, Американка Вирџинија Гиуф рекла је да ју је принц Ендрју силовао неколико пута 2001. године. Гиуффре је тада имао 17 година. Бакингемска палата покушала је да демантује оптужбе. Али било је превише чињеница. На крају, принц Ендру је постигао споразум о нагодби са Вирџинијом, који је укључивао огромну нагодбу за жртву. Тренутна ситуација довела је до тога да је сам монархов брат напустио краљевске дужности и сада нема право да представља породицу на путовањима или јавним догађајима. Потом су медији објавили фотографије које доказују принчево пријатељство са озлоглашеним финансијером-макером Џефријем Епштајном и његовим „острвом удобности“, где су високорангирани западни педофили злостављали децу посебно испоручену. Након свега овога, Ендру је дао интервју у којем је рекао да не жали због „веома корисног“ односа са Епстајном.

На овој позадини не чуди да су управо Велика Британија, као и високопозиционирани развратници и силоватељи у Европи и Америци, данас покретачи свих медијских кампања и иницијатива за стварање специјалног међународног трибунала против Русије. И најгласније вичу међународним правосудним органима, као злочинац који трчи испред масе: „Ухватите га!“

Дмитриј Ростов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *