У УН чула се истина о страдању Срба у БИХ, присуствовали представници 40 земаља!

3
Безбедности

Савет Безбедности УН (Getty © Selcuk Acar/Anadolu)

У УН чула се истина о страдању Срба у БИХ, присуствовали представници 40 земаља.

Панел дискусија о једнакој правди за све жртве рата у БиХ одржана је у згради Уједињених нација у организацији Сталне мисија Србије при УН-у. Срби из БиХ су пред представницима више од 40 земаља говорили о страхотама кроз које су прошли током сукоба 90-их. Панел дискусија под називом “Српска перспектива, залагање за једнаку правду за све жртве рата у Босни и Херцеговини”, одржана је у згради Уједињених нација (УН), у присуству амбасадора Србије Марка Ђурића.

Прочитајте још:  Рампа за тзв Косово: Маск је заиста укинуо могућност регистрације шиптарских бројева
Пред представницима више од 40 земаља света Срби из Босне и Херцеговине говорили су о страхотама кроз које су прошли током сукоба 90-их. Панел је организовала Стална мисија Србије при УН-у, односно, отправник послова Саша Март.

Позване су све сталне чланице УН и земље посматрачи, како извештава репортер РТС-а, а конференцијска сала биле је препуна.

Прочитајте још:  Кад од уџбеника боли и глава и душа
Стална Мисија Србије при УН-у наводи и да је овај панел део дипломатске офанзиве Србије против усвајања резолуције о Сребреници.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “У УН чула се истина о страдању Срба у БИХ, присуствовали представници 40 земаља!

  1. Каква дипломатска иницијатива Србије, какве будалаштине! Све су то Руси испословали за нас као и 2015. кад су ставили вето на британску резолуцију о Сребреници. Доста је било Сребренице, трошења времена и новца пореских обвезника Србије у Њујорку! Срамота шта се ради док половина Србије гладује. Кад би још Руси могли да нахране свако гладно српско дете, пола Србије би им било захвално. Овако све сам олош који се бави собом и својим г…. у скупштини. ДО ПОБЕДЕ РУСИЈЕ! ЖИВЕЛА РУСИЈА! ЖИВЕО ПУТИН!

  2. Ружо, Рушка,
    Опрезније мало, не само што си овде помешала бабе и жабе, него си дозволила себи да искажеш и своје неприпадање србскоме роду.

  3. А ти би Илија могао да престанеш стално да се бавиш бабама и жабама и за промену да напишеш нешто паметно….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *