Удружена опозиција Новог Сада на челу са Милошем Јовановићем, Брајаном Брковићем и Чанком и крај вица!

1

На годишњицу трагичног догађаја у школи “Рибникар”, Удружена опозиција Новог Сада, коју чине коалиција NADA (Нови ДСС, ПОКС), све странке из коалиције “Србија против насиља”, покрет Bravo и те Лига социјалдемократа Војводине,  је поново истакла своје политичке ставове, користећи овај тужни моменат као средство за политички активизам. Ова школа, која је у потпуности била усклађена са вредностима и системом који Европска унија заступа, постала је нежељени симбол лицемерја опозиције која искориштава сваку прилику за политичко позиционирање.

Иронија ситуације је да опозиција, која често говори о моралу и правди, не види проблем у коришћењу трагедије као политичког алата. Након што су целу изборну кампању засновали на трагедији и смрти недужне деце, опет стоје пред јавношћу са истим реторичким фигурама које обећавају промену, али остављају питање — која промена и по коју цену?

Док опозиција користи Европске вредности као параван за своје политичке амбиције, не може се занемарити чињеница да школа “Рибникар” заправо представља модел образовног система који ЕУ промовише. Ово би можда бацило сенку на њихове критике, показујући да њихови аргументи можда немају чврст основ када се сагледају у контексту њихових досадашњих акција и политичке конзистентности, када би њихове критике имала икаквог кредибилитета узимајући у обзир спој свих идеологија и идеја које засебно промовишу различите фракције у оваквом фракенштајнском коалицином удружењу.

Довољно је само чињеница да удружену коалицију Новог Сада чине коалиција NADA (Нови ДСС, ПОКС), све странке из коалиције “Србија против насиља”, покрет Bravo и те Лигу социјалдемократа Војводине и крај вица.

Прочитајте још:  МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ СЕ ЗГРАЖАВА НАД "МЕДИЈСКИМ ПРОСТАКЛУКОМ": Ево какве су вулгарности они емитовали у ударном термину на јавном сервису (ВИДЕО)

Милутин Недељковић / Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Удружена опозиција Новог Сада на челу са Милошем Јовановићем, Брајаном Брковићем и Чанком и крај вица!

  1. Шта то би с унуком Дражиним да напусти Ђедову србску одбрамбену линију и окрене се коалицији познатој као “насиљем против Србије”?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *