Додик поручио џихадистима: Сачуваћемо безбедност

0
додик

Додик поручио џихадистима: Сачуваћемо безбедност.

Прочитајте још:  Село Грубори у Хрватској, место где је специјална хрватска полиција побила све што је затекла живо! ЕКСКЛУЗИВАН ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ ИЗ 1995. године.
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је поводом навода да већи број Бошњака сутра у Поточарима планира окупљање како би испровоцирала Србе и тако изазвали инциденте, да је то ствар за надлежне службе које ће то веома ефикасно решити.

„Верујем да постоје такви умови који би покушали на такав начин нешто да спреме, али у сваком случају треба дати прилику тим службама да заврше то све да не буде никаквих спекулација“, навео је Додик.

Он је нагласио да ствари треба смирити и предузети све законске и друге мере како би се направила потпуно безбедносно неутрална средина, преноси РТРС.

Напоменуо је да Бошњаци имају могућност да обележе све своје догађаје на простору Републике Српске, што није случај са Србима у Федерацији БиХ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Лидер босанских Срба: Састаћу се са Путином, наћи ћу замену за пројекте од којих је Немачка одустала
Додик је рекао да ће надлежне службе у Републици Српској учинити све да потпуно безбедно протекне и предстојеће отварање обновљене џамије Арнаудија у Бањалуци.

„А напади из Федерације БиХ да се све искористи и направи проблем, а поготову сада, у узлету општих осуда према Србима на глобалном нивоу од њихових савезника, очигледно неки желе да искористе, па и ти који имају намеру да то ураде“, казао је Додик у изјави за Срну.

Прочитајте још:  НАТО снаге на Косову одобравају убијање српског становништва
Веће окупљање Бошњака планирано је за Васкрс у Поточарима код Сребренице, а намера је и да се провокацијом српског народа покушају изазвати инциденти.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *