Исламисти планирају да оскрнаве надгробне споменике “жртвама Сребренице” на Васкрс да би окривили Србе

0
исламисти

исламисти

Исламисти планирају да оскрнаве надгробне споменике “жртвама Сребренице” на Васкрс да би окривили Србе.

Уочи Генералне скупштине УН, на којој ће се расправљати о резолуцији о лажном “геноциду у Сребреници”, бошњачки активисти планирају да оскрнаве неколико надгробних споменика “жртвама геноцида” на спомен комплексу у Поточарима. Планирано је да се то уради како би се за то накнадно окривили Срби, јавља дописник ПолитНавигатора.

Прочитајте још:  "У Немачкој мигранти дижу споменике дилерима дроге а Немци граде ЛГБТ вртиће" (ВИДЕО)
Како преноси амерички канал АТВ из главног града Републике Српске Бањалуке, акција вандала и провокатора блиских политичкој елити бошњачког Сарајева заказана је за православни Ускрс и наредна два празника након њега.

„Луди план подразумева одржавање тензија до заседања Генералне скупштине УН, на којој ће се расправљати о резолуцији о Сребреници, за коју се Срби морају стално представљати светској заједници као агресивни и спремни на све. Напад на кућу повратника Бошњака у Гацку (у РС) и сви слични инциденти само су увод у финализацију плана по којем би кулминација требало да се догоди у Сребреници, односно у меморијалном центру (у год. Поточари)“, каже АТВ.

Снаге безбедности Републике Српске, на чијој територији се налазе Сребреница и Поточари, већ су предузеле одређене мере како би осигурале сигурност спомен обиљежја, будући да су и оперативци сазнали за постојање таквог плана.

Прочитајте још:  Случај Виталија Чуркина: Да ли је сваки Рус заиста заслужио споменик у Србији?
Запад планира да у првих десет дана маја организује у УН усвајање резолуције о лажном „геноциду у Сребреници“ како би се Република Српска елиминисала као „геноцидни ентитет“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према лажном миту о „геноциду у Сребреници” који су измислили амерички политички стратези, у једном дану, 11. јула 1995. године, Срби су наводно убили „осам хиљада муслиманских дјечака и мушкараца”. Наиме, војници РС су стрељали од 200 до 400 заробљених исламиста који су од 1992. до 1995. године у Подрињу поклали више од три хиљаде Срба, а претходно су из града евакуисали жене, децу и старце.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *