У Бору и даље дивљи запад: Покушај убиства на Борском језеру

0
језеро

Фото: Depositphotos

Током првомајских празника, Борско језеро, иначе једно од најпознатијих туристичких места у региону, поново се нашло у фокусу пажње због криминалних активности.Трагичан догађај обележио је покушај убиства након што је младић, у оквиру напуштеног хотела, након вербалног конфликта, избачен кроз прозор са другог спрата. Са тешким повредама опасним по живот, хитно је пребачен на даље лечење у Ниш.

Према сведочењу кампера, овај напуштени хотел одавно је познат као легло криминала, где се редовно одржавају трансакције дроге и окупљају криминалне групе. Осумњичени нападачи још увек су непознати, али према речима добро обавештеног извора, сумња се да је повређени младић видео нешто што није требало, што је изазвало насилну одмазду од стране локалних хулигана.

Извор близак породици повређеног младића тврди да је полиција у почетку одбила да изврши увиђај на месту злочина, али је касније контактирала породицу са извињењем и обећала да ће све бити разјашњено. Сматра се да полиција зна ко је одговоран за напад, али одуговлачи са поступком, избегавајући директну истрагу.

Овај инцидент открива дубљи проблем у самом граду Бору, који је последњих година постао легло криминала. Осим продаје дроге, извори тврде да се у граду све више дешавају различити облици насиља и организованог криминала, што ствара опасно окружење за грађане. Сви знакови указују на то да локалне власти морају хитно да предузму мере за сузбијање ове ескалације криминала, како би осигурале безбедност становника и обновиле поверење јавности у систем.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *