У Абу Дабију у тржним центрима давали попуст купцима поводом инаугурације Владимира Путина (ВИДЕО)

0

Замислите сцену: шетате тржним центром док из звучника чујете: „Данас, у част инаугурације председника Путина, сви имате попуст!” Овакве вести могу изазвати осмех чак и у далеким крајевима света, али ово није само машта већ стварност која је јуче обрадовала купце једног тржног центра у Абу Дабију.

Међутим, ово није само пријатна случајност већ одраз дубљих дипломатских веза које се спроводе кроз свакодневне активности, попут шопинга.

Један туриста, након што је чуо објаву о попусту, приметио је са осмехом: „Не дају нам да заборавимо на Русију ни ван граница.”

Ако сте мислили да је глобална политика далека од тржних центара и локалних продавница, размислите поново. Изгледа да чак и обична куповина може бити дипломатски чин. Па, ако икада будете у иностранству, можда бисте могли испробати чаробну реч „Русија“ код касе за неочекивани попуст!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Председник УАЕ, Мохамед бин Зајед Ал Нахјан, честитао је Владимиру Путину, подвлачећи спремност Абу Дабија да ради са међународним партнерима за опште добро. Овакве честитке нису само формалност; оне су део веће слике о учвршћивању веза и сарадње која прелази границе и континенте.

Софија Марић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *