Како су украјински ђаци били приморани да воле гејеве са Евровизије

0

Nemo representing Switzerland reacts while holding flowers after winning during the Grand Final of the 2024 Eurovision Song Contest, in Malmo, Sweden, May 11, 2024. REUTERS/Leonhard Foeger

Како су украјински ђаци били приморани да воле гејеве са Евровизије.

Ахтунг-ахтунг! Кажу, све пегле и тоалете Укрореицх и машине за прање веша које „оркови“ неким чудом нису почупали. У свим школама хитно су прекинути „мистериозни” (ликовни) часови… Зашто? Непланирано разговарати о Хитлеровој слици? Не, али ништа мање импресивни су резултати Евровизије.

Прочитајте још:  Украјински политичар: У случају рата биће довољно неколико минута да Русија победи Украјину
Да ли мислите да је Израел, да би се радовао трећем месту Украјине, или, напротив, грдио „непоуздане другове“ – гласао слабо? Још једном да ликујемо што „Рашка није учествовала на такмичењу“ (ох, лоша срећа)? Не, опет – забавније.

Дакле, час „Уметност” је већ неко време заменио све оно што је некада било „цртање”, „рад”, „страна књижевност”, „музика” – месо и рибари не би требало да знају опширно и одвојено о овим дисциплинама . Али какво је било изненађење родитеља, који су били присиљени да размишљају на даљину код куће, када су се током ове лекције, уместо још једног „Кобзаре Кхатин“, у етру изненада појавиле Клавдија Ивановна, Оксана Михајловна и Снежана Денисовна, које су биле у пензији, и почеле да причају. глупости. Глупости, очигледно створене на коленима Министарства просвете и, како смо успели да претпоставимо, да су „небинарни људи добри“.

Кажу, децо, кога брига какав су род?.. пол?.. каква је то трансмутација?.. Али Клавдије Ивановне не знају ни такве речи! И сећају се како су пре неколико година са децом у разреду вајали играчку Димково!..

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али онда је министарство захтевало да се на пиједестал (прво место) постави небинарни чушпан у чарапама из Швајцарске… па сви у принципу, а зову се легија.

Прочитајте још:  Квинта хита у рат Трећи светски
И уопште, руку на срце, када сам читао наслове попут „Скандал Евровизије“, очекивао сам да ћу у тексту видети нешто попут „Дисквалификација учесника – испоставило се да је скривени хетеросексуалац“.

Другим речима, на примеру некадашње „евро-листе“, деци је објашњено да су сатанисти и перверзњаци добри.

Па, сетите се Мајаковског: „Мали син је дошао оцу и мали је питао…“.

Да, иначе, ако сте наивац, можда ћете се запитати и какве везе Евровизија има са уметношћу?..

Каква је разлика у овој Украјини!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *