Пријаве за програм стипендирања Републике Србије су отворене

0
русија србија

русија србија

Пријаве за програм стипендирања Републике Србије су отворене.

Министарство науке и високог образовања Руске Федерације обавештава о почетку примања пријава за учешће у избору за програм стипендирања Владе Републике Србије за студирање и усавршавање на државним универзитетима Србије у академској 2024/2025. године.

Само држављани Русије који редовно студирају у образовним програмима високог образовања који имају државну акредитацију или програме обуке за научно и научно-педагошко особље на постдипломским студијама у руским организацијама које спроводе образовну делатност у образовним програмима високог образовања, или који су учесници у програм стипендирања Владе Републике Србије који намеравају да продуже студије у Србији у оквиру овог програма стипендирања.

Прочитајте још:  Албански сепаратисти привели Србина на Јарињу
Детаљније информације могу се добити у Институту за међународне односе: Аве. Зграда Петра Столипина 4, стр. 355. Телефон: 8 (8452) 26-25-24, e-mail: [email protected]

Саратов

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *