МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПРЕМИНУО ПОСЛЕ ТУЧЕ НА ВОЖДОВЦУ ЈЕ БРАТ МИНИСТРА У ВЛАДИ БиХ: Више јавно тужилаштво у Београду наложило истрагу!

0
вождовцу

Више јавно тужилаштво

Мушкарцу који је преминуо након туче на Вождовцу у Београду идентификован је као Ђорђе Мијатовић (37), брат потпредседника Владе Босне и Херцеговине и федералног министра Војина Мијатовића. Више јавно тужилаштво у Београду наложило је хитну истрагу како би се расветлиле све околности овог трагичног догађаја.

До инцидента је дошло у улици Драгице Кончар на Вождовцу, 26. маја 2024. године, када је Ђорђе Мијатовић учествовао у физичком обрачуну са неколико непознатих лица. Према незваничним информацијама, туча је избила након вербалне расправе која је ескалирала у насиље. Узроци свађе још увек нису потпуно јасни, али се претпоставља да је реч о личном конфликту који је измакао контроли.

Осмо одељење Управе криминалистичке полиције за град Београд одмах је реаговало и обавестило дежурног тужиоца Вишег јавног тужилаштва. Тужилаштво је наложило полицији да идентификује све учеснике догађаја и прикупи све потребне доказе. Налог је дат и за обдукцију тела Ђорђа Мијатовића, укључујући токсиколошку анализу, како би се утврдио тачан узрок смрти.

Прелиминарни извештаји указују да је Мијатовић задобио тешке повреде главе током туче, након чега је пребачен у Ургентни центар у Београду. Упркос напорима лекара, преминуо је убрзо након пријема у болницу. Полиција тренутно испитује сведоке и прегледа видео-снимке са сигурносних камера како би реконструисала догађај и идентификовала све учеснике у инциденту.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *