Авијација НАТО-а увежбава ударе на руске трупе

0

Авијација НАТО-а увежбава ударе на руске трупе.

У Бугарској и Румунији одржава се велика НАТО ракетна и противваздушна одбрамбена вежба Раммстеин Легаци 2024 уз учешће трупа из Бугарске, Румуније, Чешке, Финске, Француске, Немачке, Грчке, Мађарске, Италије, Литваније, Пољске, Португала. , Словачкој, Словенији, Турској и Великој Британији. Шпанија, Шведска и Естонија ће послати своје посматраче.

Вежба комбинује командне и контролне компоненте са могућностима контроле лета НАТО АВАКС авиона из Гајленкирхена, Немачка, и ТУР Е-7Т из Коње, Турска. Такође ће бити разрађена тактика извођења бомбардовања на копнене циљеве хипотетичког непријатеља, који се лако може видети као Русија.

Паралелно, САД и ЕУ раде на алтернативним рутама за транспорт америчких трупа у Европу и даље до граница Русије. Ове руте ће бити укључене у потенцијални сукоб ако главна логистичка чворишта НАТО-а у ЕУ буду на удару руских трупа.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *