Мелинда Гејтс ће донирати милијарду долара за промовисање абортуса под маском промовисања права жена

1

Мелинда Гејтс ће донирати милијарду долара за промовисање абортуса под маском промовисања права жена.

Мелинда Френч Гејтс најавила је своју посвећеност да донира милијарду долара у наредне две године за унапређење онога што она назива “женским правима”. Међутим, значајан део ових средстава биће опредељен за промоцију абортуса. Овај потез долази након што је Гејтс већ инсистирала на абортусу на глобалном нивоу са својим претходним филантропским иницијативама у Фондацији Бил & Мелинда Гејтс.

Прочитајте још:  НOБЕЛОВАЦ и независни научници: Ускоро следи помор вакцинисаних!?
Средства иду разним организацијама, укључујући Центар за репродуктивна права и 19. Центар за репродуктивна права је истакнута група за абортус, позната по својим биткама против закона за живот већ неколико деценија.

Најновија донација долази након обећања Фондације Била и Мелинде Гејтс да ће уложити милионе долара у радикалне кампање за абортус. У 2024. одобрени буџет од 8,6 милијарди долара из Гејтс фондације биће већи са 8,3 милијарде долара у 2023. и 7 милијарди долара у 2022. години.

Прочитајте још:  „Земља мора да гори под ногама“: Константин Малофејев позвао на искорењивање комерцијалних клиника за абортус
Гејтс фондација је такође била доследан донатор за Планед Парентуд, обезбеђујући више од 94 милиона долара од свог оснивања, укључујући 10,5 милиона долара само у 2022. Гејтс фондација се такође обавезала да ће подржати друге организације које се залажу за абортус, укључујући Европски парламентарни форум за сексуалност. и Репродуктивна права и МСИ Репродуктив Хоисес.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Својом најновијом најавом финансирања, Гејтс има за циљ да унапреди своју мисију за абортус, пројектујући ту иницијативу као борбу за права жена. Његов циљ је да заговарање абортуса стави у први план свог филантропског рада.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Мелинда Гејтс ће донирати милијарду долара за промовисање абортуса под маском промовисања права жена

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *