Тајни сусрети и уцене: Инспектор Сента прогонио породицу црногорског нарко-боса ради пословних веза!

0

Слободан Миленковић, познатији као Сента, покушао је да искористи своју позицију инспектора за стварање пословних веза са Сафетом Калићем, једним од најпознатијих криминалаца на Балкану. Прича укључује циљана хапшења, уцене и злоупотребу овлашћења, што је на крају довело до његовог премештаја на друго радно место. Док Миленковић тврди да се плаши за свој живот након откривања афере Јовањица, оперативни подаци указују да је његов премештај повезан са прекомерном употребом силе и контактима са сумњивим лицима.

Сафет Калић, познат као “Ескобар из Рожаја”, један је од најистакнутијих криминалних фигура на Балкану. Овај црногорски бизнисмен и наводни нарко-бос постао је мета чувеног полицијског инспектора из четвртог одељења.

Према обавештајним подацима, инспектор Слободан Миленковић, познатији као Сента, користио је своју позицију у покушају да оствари пословне везе са Калићем, што далеко превазилази његова овлашћења, посебно ако се имају у виду разлози за тако нешто.

Између 2019. и 2020. године, Сента је циљано ухапсио Чеду Калића, чији је отац Нусрет Калић брат од стрица Сафета Калића. Разлог хапшења је било Чедино хвалисање по граду о његовим везама и активностима. Међутим, стварни мотиви су убрзо постали очигледни. Одмах након хапшења, Сента је од Чеде захтевао да га повеже са Сафетом Калићем, обећавајући му ослобађање у замену за ту услугу. Чеда је, међутим, одбио ову понуду.

Након што је Чеда одбио сарадњу, Сента је почео да прогони Нусрета Калића, оца ухапшеног Чеде. У неколико наврата, Сента је посећивао Чеду у Централном затвору, тражећи од њега да направи пословни контакт са Сафетом. Чеда је био спреман, али није имао могућности да то оствари. У очајничком покушају, Сента је почео да уцењује Нусрета, захтевајући од њега да посредује у стварању контакта са Сафетом, у нади да ће тиме помоћи свом сину.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Да ли се инфлација отима контроли

Нусрет је на крају отпутовао и састао се са Сафетом Калићем, преносећи му Сенитине захтеве. Међутим, Сафет је одбио било какву сарадњу са Сеном.

Сента, који је тренутно премештен на друго радно место због потребе службе, наводно се плаши за свој живот након што је учествовао у откривању афере Јовањица. Међутим, његови контакти и оперативни подаци указују на то да његов премештај нема везе са Јовањицом, већ са прекомерном употребом силе и контактима са сумњивим лицима. Против тројице инспектора из четвртог одељења, који су били под његовом одговорношћу, тренутно се води поступак због корупције и злоупотребе положаја.

Софија Марић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *