Брука: Поново “Мирдита-добар дан” у Београду

0
мирдита добар дан

мирдита добар дан

Брука: Поново “Мирдита-добар дан” у Београду.

Фестивал “Мирдита, добар дан“, биће одржан у Београду од 27. до 29. јуна, саопштила је Иницијатива младих за људска права, која је један од организатора.

Прочитајте још:  ОПТУЖНИЦА ЗА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА! 16. тачака по којима је председник Србије крив!
Осим њих, организатори су Грађанске иницијативе и косовска организација Интегра, а фестивал ће, како је истакнуто, представљати спој уметности, савремене културне сцене, али и покретања важних питања која се тичу прошлости и будућности у временима која представљају велики изазов за односе Србије и Косова.

„Мирдита, добар дан” је јединствена платформа за културну размену, као и дијалог о важним питањима која се избегавају и занемарују. Културна размена је моћан алат за промовисање помирења и одрживог мира, као и премошћивање јаза између двеју култура и позивамо све да нам се у томе придруже, рекла је Тијана Ђукнић из Иницијативе младих за људска права.

То је 11. издање овог фестивала који ће бити отворен 27. јуна у 19:30 у „Дорћол Платзу” представом „Отац и отац“ косовског драматурга Јетона Незираја, у режији Куштрима Кољићија

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ФоНет

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *