Дачић: Лако је утврдити шта се десило у случају смрти у полицијској станици у Бору, постоје камере

2
дачић

Ивица Дачић

Испитују се све околности око смрти брата осумњиченог за убиство Данке Илић у полицијској станици, изјавио је министар унутрашњих послова Ивица Дачић. Како је додао, то није тешко утврдити јер су ту постојале камере, пише Инсајдер.

“Према томе апсолутно је једноставно. Служба унутрашње контроле ће то сагледати и погледати”, каже Дачић за ТВ Прва.

Упркос овој тврдњи министра, Више јавно тужилаштво у Нишу за Инсајдер јуче наводи да им Сектор унутрашње контроле и даље није доставио све информације у вези са овим случајем.

Подсетимо, Далибор Драгијевић био је осумњичен да је помагао осумњиченима за убиство девојчице Данке Илић да уклоне тело.

Саслушања, поводом насилне смрти осумњиченог, како је Инсајдеру потврђено у МУП-у, почела су средином маја, а на списку за информативне разговоре су инспектори борске полиције као и инспектори Управе криминалистичке полиције из Београда, који су испитивали осумњиченог Драгијевића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Далибор Драгијевић ухапшен је због сумње да је свом, два дана раније ухапшеном брату Дејану, помогао да тело Данке Илић пребаце са једне на другу локацију. Међутим, иако је Драгијевић целог дана, 6. априла полицију водио на неколико локација, тело девојчице није нађено.

На крају је смештен у притвор, а дешавања у притвору окончана су Драгијевићевом смрћу која је како је потврдио извештај патолога била насилна, иако је МУП претходно саопштио да је преминуо природном смрћу.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у месту Бањско Поље код Бора. Полиција тврди да има довољно доказа да је девојчица убијена, њено тело још није нађено а испитивање евидентних пропуста у истрази – институцијама су мање важна.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Дачић: Лако је утврдити шта се десило у случају смрти у полицијској станици у Бору, постоје камере

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *