КРИЗА У САД: Хакери прете објавом милионских тајни – Федералне резерве у паници!

1

Наиме, пре два дана група хакера је успела да продре у базу података Федералних резерви и сада тврди да у својим рукама држи невероватних 33 терабајта осетљивих банкарских информација које садрже тајне милиона Американаца. Овај шокантни напад потресао је најмоћнију финансијску институцију у земљи, која сада стоји на ивици катастрофе.

Хакери су своју претњу објавили на сајту, постављајући ултиматум који истиче за сат и по од сада. У својој поруци, они захтевају смену садашњег преговарача Федералних резерви, кога називају “клиничким идиотом”, због његове процене вредности банкарске тајне на свега 50.000 долара. Хакери су јасно ставили до знања да ова сума није довољна и да очекују новог преговарача који ће разумети озбиљност ситуације.

Са откуцавањем тајмера и све већим притиском, питање је колико су Федералне резерве спремне да заштите податке и сачувају углед. Уколико се не постигне договор у наредних сат и по, свет би могао бити сведок највећег цурења банкарских информација у историји. Како ће амерички финансијски систем одговорити на овај изазов и да ли ће успети да заштити своје грађане од потенцијалне катастрофе?

Ситуација је толико озбиљна да је потребно хитно реаговање. У претњи се јасно види намера хакера да искористе сваку могућност за уцену, не само за финансијску добит, већ и за стварање хаоса и неповерења у систем. Овај напад показује колико су савремене технологије и глобална мрежа постали опасни када се злоупотребе у сврху криминала.

Федералне резерве, као чувар америчке економије, сада су на испиту. Како ће одговорити на овај напад и да ли ће успети да сачувају интегритет и поверљивост својих података? Грађани САД и светска јавност са нестрпљењем ишчекују развој ситуације, која би могла да има далеко сежеће последице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Српски добровољци спремни да се боре за Русију

Н. Стојановић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “КРИЗА У САД: Хакери прете објавом милионских тајни – Федералне резерве у паници!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *