Срђан Жунић, оснивач Уједињеног народа Србије у вербалној расправи са припадником МУП Републике Србије током протестног скупа у Лозници

3
активисти

Саво Манојловић братски се поздравља са службеником БИА

Срђан Жунић из организације “Уједињени народ Србије” изнио је озбиљне оптужбе на рачун Саве Манојловића и полицијске заштите коју овај добија. Жунић тврди да полиција неправедно штити Манојловића, док се о њему прича све најгоре.

Све се дешава током протестног скупа у Лозници, гд‌је је Срђан Жунић, оснивач “Уједињеног народа Србије,” ушао у вербалну расправу са припадником МУП-а Републике Србије.

На скупу, Жунић је изјавио: “Полиција вам јасно прописује да тако са мном не можете да причате. У кафићу можемо, како год, али овако са мном не можете да причате.”

Жунић је даље појаснио: “Ја као покрет се бавим спољашњом контролом рада припадника полиције на основу закона из зв. 222 став 5. Да ме разумијете? Значи, дошао сам зато што сам видио, оно што сам видио. ОК, превентивно, чување јавног реда и мира, моја пуна подршка.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ипак, како истиче, у народу се створило незадовољство због присуства полиције која чува Манојловића. “Моја пуна подршка. Али у народу су се ускомешали да је неко дошао овд‌је да брани једног смрдљивог Саву Манојловића,” рекао је Жунић.

Додатно, Жунић је навео: “Како су брзи за Саву Манојловића. Ј*** вас Сава Манојловић – те га прати полиција овд‌је, те га прати службена Шкода. Ако кажеш Сави уа, одмах мурија скаче. Ј*** вам Саву Манојловића.”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Срђан Жунић, оснивач Уједињеног народа Србије у вербалној расправи са припадником МУП Републике Србије током протестног скупа у Лозници

  1. на то сазревање мислим. речома Ј… Саву, ј-бо вас Сава, нема места. Не постоји та димензија нити у размишљању, нити у говору.

    да Жуњић ради за паре, или канџију, знао би да за ово следује отказ с посла, и држао би језик за зубима. овако Жуњић слободни стрелац, не полаже рачун ником (осим Богу и Успеху своје идеје), и сматра да може да “скине гаће, окрене леђа саговорнику, пљасне се по гузи и махне истом руком саговорнику у лице”.

    за то, може да изнервира Лице, које ће га опалити чизмом у по тог великог образа који је управо оголио – и шта смо добили на вишем нивоу ” полиција тукла демонстранте”. у суштини изнервирани полицајац је пуко изнервираног демонстранта, јер овај има пушку с онај не.

    то доводи до тога да Жуњић седа у вече за сто, и куца текст служећи се вербалним шпагатима да окриви полицију а оправда себе: его ради свој посао, он никад није крив.

    Брат Жуњић приватно провоцира човека у униформи који је вероватно срцем против литијума у Јадру. То су те грешке које праве “волонтери слободе”. неће нико да им плати карту у Будимпешту да им увризга скиллс анд тоолс. Зато брат Жуњић мора да научи да буде Човек и Брат свима. Па и Сави Манојловићу. И Саво и полицајац су Србија. Јин и Јанг исте ствари.

  2. нема места поларизацији. неможеш да мрзиш свог шаховског саиграча.
    зар то није “љубите непријатеље своје”?

  3. стварно, комедија:”Жунић је даље појаснио: “Ја као покрет се бавим спољашњом контролом рада припадника полиције на основу закона из зв. 222 став 5. Да ме разумијете?

    и онда тај “спољашњи контролор рада полиције” опсује полицију 🙂

    е баш нам се нешто неда, зар не? крив је уранијум, не – жене у црном – не, пинк – не, чекај, па ко је?

    имамо много зла у срцу. зато не успевамо онолико брзо колико би желели.

    гледано на светску сцену, украјина, русија, америка, кина – све су то борбе добронамерниг али склоног дефекту Жуњића, лошијенамерног и склоног испадима добра, Саве Манојловића и “ето ту, полиције и војске”.

    није то борба између држава, него борба између добра и зла у нама. дал је Жуњић пробудио Добро у некоме, питање је.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *