Вучић: Постоји 100 група индикативних на тероризам, жандарм ће бити одликован чим изађе из болнице

1
VUčić

Александар ВУчић

Вучић: Постоји 100 група индикативних на тероризам, жандарм ће бити одликован чим изађе из болнице.

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас у Ургентном центру повређеног припадника Жандармерије Милоша Јевремовићa који је задобио тешке повреде приликом обављања службене дужности испред амбасаде Израела и најавио да ће бити одликован, јер је на озбиљан и одговоран начин реаговао и ликвидирао терористу.
Вучић је новинарима рекао да је Јевремовић свестан, да је операција успешно прошла и да је у добром стању. Истакао је да је Јевремовић реаговао вешто и озбиљно.
Он је навео да се трага за још једним лицем који се руководи истим принципом као Салахудин, и додао да су они били праћени.
Прочитајте још:  Шта нам теже пада, пандемија или полицијски час? (ВИДЕО)
Било је потребно још седам, осам дана да се прикупе докази и да се ухапсе, а реч је о људима који су ушли у екстремистичке и терористичке кругове, рекао је Вучић.
“У сваком случају, ми ћемо акцију да наставимо, обезбедићемо све ДКП-ове, али и гарантовати сигурност и безбедност”, рекао је Вучић.
Он је истакао да Србија има обучене жандарме и полицајце и честитао њима и њиховим непосредним командирима и команданту Жандармерије.
“Честитам свима у полицији, свим посебним јединицама. Честитам министру, честитам свима на изузетном понашању полицајца жандарма Милоша Јевремовића. Који има свега 34 године и биће одликован чим изађе из болнице”, рекао је Вучић.
Спутњик
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=iatYUQcORkk

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић: Постоји 100 група индикативних на тероризам, жандарм ће бити одликован чим изађе из болнице

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *