Немачки стручњак: Резолуција о Сребреници поставила Србима мету на чело

0

Немачки стручњак: Резолуција о Сребреници поставила Србима мету на чело.

Прочитајте још:  Хоће ли Србија смети да следи пример НАТО државе и усвоји Резолуцију о Јасеновцу због геноцида над српским народом?!
Стручњак за радикални исламизам из Немачке Ирфан Пеци изјавио је да терористички напад у Београду није изненађење, с обзиром да постоје различите групе које представљају опасност, истичући да је Резолуција о Сребреници поставила Србима мету на чело и означила их као легитиман циљ.

“Нисам изненађен, било је само питање времена када ће се нешто тако десити у Србији, јер постоје различити људи који представљају опасност. Имамо радикалне муслимане на Косову, то је једна опасност за Србију, да радикалан албански муслиман дође у Београд и уради нешто као провокацију. Посебно их у Санџаку има ‘колико год хоћете’, а имамо и оне који промене веру, пређу у ислам и постану радикални”, каже за Косово онлајн Пеци, који је и сам у раној младости био радикализован, али је ту идеологију напустио и постао саветник немачких служби.

Прочитајте још:  УЖАС У НОВОМ ПАЗАРУ: Трудницу у деветом месецу изуједао чопор паса испред болнице
Пеци је указао да Србија и Срби имају “лош имиџ” међу муслиманима. Њихова мржња према Србима је највећа на Балкану, они су за њих ратни злочинци који су увек били против муслимана, а томе је посебно допринело усвајање Резолуције о геноциду у Сребреници у Уједињеним нацијама, додао је он.

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *