Вучић: Све процедуре поштоване у вези са нашим кадетима у БиХ, бесмислена кампања

0

Вучић: Све процедуре поштоване у вези са нашим кадетима у БиХ, бесмислена кампања.

Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да су све процедуре и надлежности поштоване у вези са дефилеом српских кадета у БиХ и нагласио да они никога нису могли да угрозе.

Додао је да се сваки дан против њега у региону води бесмислена кампања.

– То је због Бећировића и због Жељка Комшића и свих њихових медија који су рекли да је Србија кренула у агресију после српског сабора због учешћа кадета Војне академије на меморијалним скуповима обележавања трагедије српског народа на Козари – рекао је Вучић за Пинк.

Прочитајте још:  На-чело вечности
Истакао је да нажалост медији нису пренели као вест то што је и министар спољних послова БиХ Елмедин Конаковић потврдио да је све било у складу са процедуром и надлежностима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Па зато што су два дана лагали, два дана обмањују јавност, два дана воде хајку, како ће сада да кажу, извините, ми смо најгори лажови. Сви њихови политичари, сви њихови медији. Знате ли да смо исто тако имали те кадете и 2017. године? На истим тим местима. Имамо слике у Чешкој и Аустрији. У Чешкој, Аустрији, Северној Македонији, Грчкој. То је најобичнија ствар и ситница. Ником то ништа не значи, све процедуре смо поштовали и Министарству иностраних послова Босне и Херцеговине упутили ноту” – рекао је Вучић.

Истакао је да кадети нису имали ни војне чизме ни војне упртаче и да нису могли никога да угрозе.

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *