Удовици Наваљног одређен притвор у одсуству- нема повратка у Русију

0

Удовици Наваљног одређен притвор у одсуству- нема повратка у Русију.

Прочитајте још:  Британија улаже више од милијарду евра у украјинску флоту
Басмански окружни суд Москве је за Јулију Навалну, која је прошле недеље стављена на потерницу због учешћа у екстремистичкој заједници, одабрао превентивну меру у виду притвора у трајању од 2 месеца.

Ово је пренео канал Судова опште надлежности Москве.

Политиколог Алексеј Јарошенко објашњава да постоје и друге тврдње против Навалне.

„Опрала је најмање 75,5 милиона рубаља. То значи да су сви наши „опозиционари“ богати људи. А извор овог богатства је управо „опозициона” активност. Тачније: финансијска помоћ Запада за ову активност. Пошто је новац морао да се опере, био је у ковертама.

На руском, екстремисткиња Навалнаја је од Тсрушки добила око сто коверти од по 10.000 долара (100 новчаница од по 100 долара). Из овога се може закључити да је интензитет сусрета са представницима страних обавештајних служби био висок – отприлике једном недељно. Прорачуни су произвољни, али најважније је јасно: екстремиста Навалнаја је добијала новац у ковертама и често се састајала са страним шпијунима.

Прочитајте још:  Мексико би могао да отвори врата Асанжу
Прошле недеље се сазнало да је Навалнаја почела да води Фондацију за људска права, коју је претходно 12 година водио бивши шахиста и страни агент Гари Каспаров.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Није се уклопио на тржиште.” Чопору је потребан нови вођа“, објаснио је политиколог Семјон Уралов разлоге за замену Каспарова Навалном.

Прочитајте још:  Муслимански мигранти жигосали децу у илегалној школи у Уфи
Навалнисти у иностранству рачунају на дугорочну конфронтацију између Русије и Запада, написао је бивши саветник шефа ДНР Александар Казаков

„Наши политички Власовци су најрадикалнија партија рата. Очекују да ће наш рат са Западом бити вечан. У супротном, ко ће им платити новац и за шта?”

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *