Парезановић опет финансира луксузни одмор? Манојловић са Копаоника ретвитује протесте

0
манојловић

Саво Манојловић

Саво Манојловић, један од најгласнијих активиста и организатора протеста, данима је позивао грађане да се окупе испред Уставног суда како би изразили своје незадовољство против РиоТинта и одлуке Уставног суда којом би се поништила претходна одлука Владе о укидању просторног плана за Јадар. Иако се очекивало да ће на челу протеста бити управо Манојловић, он се није ни појавио.

Како ексклузивно сазнаје Васељенска, Манојловић није био међу демонстрантима у Београду. Уместо тога, он је наводно виђен на Копаонику, где ужива у хладнијој клими и луксузном одмору. Док се грађани кувају на београдским улицама под температурним условима који су Србију ставили под црвени аларм, Манојловић је уживао у одмору који му је по свему судећи платио његов заштитник Марко Парезановић.

Парадоксално, Манојловић је својим изјавама наводно несвесно помогао Уставном суду, односно Влади Србије.  Један доктор права, који је докторирао управо на темама везаним за Уставни суд, изненађујуће је направио серију грешака које су користиле његовим његовим наводним противницима.

Истовремено, он уредно ретвитује садржаје везане за протест, покушавајући да остави утисак да је присутан на догађају и тако још једном обмане јавност.

Парезановић, са друге стране, може бити задовољан развојем догађаја јер су управо Манојловићеве изјаве и деловање олакшале посао Уставном суду и Влади Србије у вези са рударским пројектом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Манојловић се недавно нашао и на Европском првенству у фудбалу, што је још један пример луксузног третмана који добија од својих покровитеља. Овај пут, његово присуство на првенству било је финансирано из истог извора који му је обезбедио одмор на Копаонику. Ово није изолован случај; када год успешно обави посао који иде у прилог држави, Манојловић буде великодушно награђен.

Прочитајте још:  Вучић обећао укидање РТС претплате, а такса опет поскупела!
саво
Саво Манојловић поздравља пријатеље из Службе

Јасно је за кога Манојловић ради, а ову чињеницу потврђују многи догађаји. На пример, на контроверзном маршу до Лознице пред Видовдан, Манојловића је све време пратила службена шкода која му је била на услузи. Присуство службеног возила показује његов привилеговани статус и подршку коју ужива од стране одређених кругова.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *